TOGB alleen aan kop in de eerste divisie!

TOGB 1 alleen aan top in de eerste divisie!

Zaterdag 5 oktober speelde TOGB 1 thuis tegen Pecos uit Oegstgeest.
Michel, Milo de Boer en Adam Hmam mochten zich uitleven tegen de nummer drie uit de poule.
Doordat er een paar ramen waren verwijderd uit de kantine van “Den Opper”, werd er meer interactie verwacht tussen publiek en spelers. Hierdoor zouden ook de aanmoedigingen vanuit de kantine beter hoorbaar moeten zijn in de zaal.
Gezien de start van de heren, was dat idee er zeker bij de toeschouwers.
Alle eerste enkels en de dubbel werden gewonnen; 4-0, waarbij aangetekend kan worden dat Milo en Adam de maximale 5 games nodig hadden om dit punt te verzilveren.
Met vervolgens overwinningen van Adam en Michel kwam de stand op 6-0 en leek er geen houden meer aan. Maar Milo mocht na afloop van zijn partij kopman Antony Nader feliciteren. Ondanks het goede spel van Milo was Antony toch een maatje te groot.
Adam won zijn derde partij. Waarna vervolgens Milo weer mocht. Het werd een bloedstollend gevecht waarbij Milo na 5 games met het minimale verschil aan het langste eind trok. De toeschouwers zagen een heel goed spelende Milo.
Michel speelde de laatste wedstrijd, en ook dat werd een geweldige partij. Maar helaas voor Michel en TOGB verloor hij deze partij op dezelfde manier waarop zojuist Milo wel had weten te winnen; 2 punten verschil in de 5de game.
Wij kunnen rustig stellen dat het venijn van deze wedstrijd in de staart zat.
Maar met een mooie 8-2 overwinning gaat TOGB nu fier aan kop in de eerste divisie.
Komend weekeinde komt de naaste concurrent Klimaatgroep Stars uit Middelstum (boven Groningen) naar Berkel.

Het eerste jongensteam speelde ook thuis en zij speelde met 5-5 gelijk tegen Hilversum. Rick Bakker was hier de grote matchwinner met 3 winstpartijen en zijn aandeel in de gewonnen dubbel. Benjamin won 1 partij.

Programma zaterdag 12 oktober:
TOGB 1 (heren) – Klimaartgroep Stars 1
TOGB/BNLGroupTaverzo 1 (jeugd) – SKF 1
TOGB 2 (jeugd) – TIOS ‘ 51 1
Aanvang: 14.00 uur

 

Foto : Robin de Ruiter