ZaterdagMiddag live

Luister elke zaterdag tussen 12:00 uur en 14:00 uur naar Zaterdagmiddag Live! Zaterdagmiddag Live is een gezamenlijk programma dat gemaakt wordt door RTV Lansingerland, Exxact Barendrecht en RTV Albrandswaard, in samenwerking met RTV Rijnmond. Twee uur lang gezellige zaterdagmiddagradio met live verslagen, reportages en maak je kans om in de uitzending prijzen te winnen. Dit allemaal, met de beste muziek erbij, is voldoende reden om elke zaterdagmiddag de radio aan te zetten!
Zaterdagmiddag Live hoor je op Lansingerland FM.

Reportages 5 oktober:

Marc de Boer praat met de Rotterdamse ondernemer Ramon van Zanten en Lens Terwee in Jakarta.

 

de hele uitzending is terug te luisteren via onderstaande link
https://rtvlansingerland.nl/programma-detail/programma/weekendhumor-2/