TOGB 1 tafeltennis blijft verbazen

TOGB 1 blijft verbazen!

Zaterdag trad het eerste herenteam van ttv TOGB aan tegen Scyedam 1 uit Schiedam. Dat dit een serieuze graadmeter zou zijn, was duidelijk, aangezien Scyedam al lang in de top aanwezig is en bivakkeert tussen het allerhoogste niveau, de eredivisie en het op een na hoogste niveau, de eerste divisie. TOGB was gewaarschuwd en begon met Michel en Milo de Boer en de Tunesiër Adam Hmam.

Michel speelde de eerste wedstrijd en wist meteen de hartslag bij zichzelf, maar ook bij de toeschouwers tot een ongewenste en ongekende hoogte te laten stijgen. Nadat hij meerdere matchpoints had overleefd, wist hij uiteindelijk de partij naar zich toe te trekken met een 12-10 overwinning in de 5de game; 1-0.

Vervolgens mocht Adam zijn kunsten vertonen. En hoe! Hij liet zijn tegenstander spreekwoordelijk alle hoeken van de tafel zien. Met rust en overtuiging liet hij tafeltennisspel zien wat een genot voor het oog is. Adam is dan ook niet voor niets Tunesisch international; 2-0.

Milo mocht als derde aan de bak. Hij legde hij ook een puike partij op tafel. In drie games en mooi spel overtuigend; 3-0.

Vervolgens wist TOGB de dubbel en 2 enkels te winnen; 6-0.

Een ongekende weelde voor het Berkelse team.
De volle Den Opper werd behoorlijk verwend.

De 15-jarige Milo mocht tegen veteraan Nermin zijn volgende kunstje vertonen. Maar Nermin kende geen pardon en speelde Milo met zijn ervaring van de tafel, het eerste punt voor Scyedam was een feit; 6-1.

Adam won daarna en Milo bond na 5 games Jeroen aan zijn zegekar; 8-1.

Het was aan Michel om de laatste partij te winnen. Maar helaas voor Michel dacht zijn tegenstander daar anders over. Met het kleinst mogelijk verschil verloor Michel in de vijfde game; eindstand 8-2.

Het was een mooie middag in Den Opper, die compleet werd gemaakt door fraaie overwinningen van jeugd 1: 6-4 tegen Smash (Mark en Rick 2, Benjamin 1 en de dubbel) en jeugd 2: 6-4 tegen BNLGroup Taverzo 2 (David en Luc 2, Tom 1 en de dubbel)

Uitslagenoverzicht:
Heren:
TOGB 1 – Scyedam 8-2
Jeugd
TOGB/BNLGroupTaverzo 1 – Smash ‘70 (H) 1 6-4
TOGB 2 – BeneluxGroup TAVERZO 2 6-4
TOGB 3 – Rijnsoever 2 2-8
TOGB 4 – Papendrecht 1 7-3
TOGB 5 – Taverzo 7 7-3
TOGB 6 – Papendrecht 2 4-6

Programma zaterdag 5 oktober
Heren: TOGB 1 – Pecos 1
Jeugd: TOGB/BNLGroupTaverzo 1 – Hilversum 1
Aanvang: 14.00 uur in Den Opper