Openingsfestival Manege Hillegersberg

Manege Hillegersberg heeft op 21 september met het drukbezochte Hillegersberg Hippisch Festival de nieuwe accommodatie officieel geopend. En hoe! Samen met de ruim 400 bezoekers werd er afgeteld om het startsein te geven voor een nieuw tijdperk: een mooie toekomst op deze prachtige A-locatie. 

Tijdens de receptie is de belangrijke rol van Manege Hillegersberg in zowel Lansingerland als in de paardensport duidelijk geworden. Wethouder Kathy Arends sprak haar bewondering uit en branche organisatie FNRS heeft opnieuw het maximale aantal van vijf sterren toegekend. Als kers op de taart is Antoinette Diks – samen met Rob Diks vormt zij de bedrijfsleiding – benoemd tot ambassadrice van de FNRS o.a. vanwege haar grote inzet in de paardensport.

Hillegersberg Hippisch Festival
Op het Hillegersberg Hippisch Festival was er voor jong en oud van alles te doen: klimmen op de stormbaan, pony rijden, rondleidingen, paarden aaien, een demonstratie van de huidige Nederlands Kampioen carrouselrijden, standhouders die op de Hillegersbergse Boulevard mooie spullen verkochten, suikerspinnen draaien, netwerken, heerlijk eten en drinken en dansen op de beats van een live dj.

Manege Hillegersberg 2.0
Dit voorjaar is Manege Hillegersberg verhuisd naar de nieuwe accommodatie op Bosweg 10 in Bergschenhoek vanwege de aanleg van de nieuwe rijksweg Rotterdam die de A13 en de A16 met elkaar verbindt.Manege Hillegersberg 2.0 is ruimer (zowel voor paard als mens), luxer en moderner, uitgebreider in aanbod, opleiding en horeca, ingericht naar de nieuwe wetgeving en paardenwelzijn, en nog steeds in een bosrijke omgeving.

 

Foto: Imadia
Foto van links naar rechts: voorzitter Peter Koenders, Antoinette Diks, Rob Diks, wethouder Kathy Arends, FNRS-directeur Haike Blaauw