Interview met dé livesensatie Cassia in The Alternative

Ken je Cassia al? Na het luisteren naar The Alternative wel. In dit muziekprogramma hoor je een interview met de band. Yvette Gabler sprak Cassia voor hun optreden in Rotterdam.

Jonge honden

Cassia wordt door vele dé nieuwe liveband genoemd. Vandaar dat het Rotterdamse poppodium Rotown de Britse jonge honden boekte. Voor ze vrijdag het podium opgingen werd de band echter opgewacht door Yvette van RTV Lansingerland. Cassia werd door haar aan de tand gevoeld en de muzikanten gaven uitgebreid antwoord op al haar vragen.

Zomerhit

Het grappige is dat Cassia uit het regenachtige Groot-Brittannië komt, maar zeer zomerse muziek maken. Hun Small Spaces was een grote zomerhit in het Lansingerland FM-programma The Alternative. En ook de andere tracks op debuutalbum Replica verdrijven direct de herfstblues. Vandaar dat Cassia snel naam maakt.

Nieuwsgierig naar Cassia

Yvette, ook bekend van de programma’s Het Magazine en Zaterdagmiddag Live, heeft altijd oog voor nieuw muzikaal talent. Vlak voor de zomer stelde zij Cassia voor in The Alternative en niet veel later zag ze de band op festival The Great Festival voor het eerst live. Naast dat ze de muziek erg fijn vond, was Yvette ook nieuwsgierig. Wie is zijn deze muzikanten?

Nieuwe single

Vrijdag trad Cassia op in de regio. Yvette spoedde zich daarheen en interviewde de Britten. Hoe kennen ze elkaar? Wie inspireert hen? Waar gaat hun muziek over? En waarom zijn ze zo zonnig? Al deze vragen kregen een antwoord. Benieuwd? Luister dan naar The Alternative op Lansingerland FM. Daarin is het interview te horen. Ook hoor je daarin voor het eerst de nieuwe single van Cassia.

The Alternative

Luister dus vanavond (dinsdag 29 september) naar The Alternative, om 20.00 uur op Lansingerland FM. Of na afloopt op deze pagina.

Concerten

Net als Yvette naar een concert in de regio? Check wekelijks de festival- en concertagenda op deze website. Die van deze week vind je hier.

Luisteren

Muziek van Cassia beluister je hieronder via Spotify: