Eerste klap een daalder waard voor TTV TOGB

Het eerste herenteam van TOGB bracht afgelopen zaterdag een bezoek aan US in Amsterdam. Een spannend begin van een competitie waarin een plek bij de eerste drie de doelstelling is.
Met Michel de Boer als veteraan, Milo de Boer als benjamin en de Tunesiër Adam Hmam werd om 17.00 uur begonnen.
Michel won zijn eerste partij, waarna Milo aan zijn eerste partij in de eerste divisie begon. Ondanks zijn vele trainingsuren en inzet moest hij helaas zijn tegenstander na afloop feliciteren met de overwinning. Stand 1-1. Daarna mocht Adam beginnen aan zijn eerste wedstrijd ooit op Nederlandse bodem. Hij bleek geen plankenkoorts te hebben en wist met goed spel de partij naar zich toe te trekken. Dit liet hij doorwerken in de dubbel samen met Michel, waarna deze 2 ook weer hun partijen wonnen, waardoor TOGB uitliep naar een 1-5 voorsprong.
Milo mocht vervolgens weer aan de tafel om voor zijn eerste overwinning te gaan, en hoe! Uiteindelijk wist hij de partij na 5 games naar zich toe te slepen. Eerste pot binnen voor hem, en dat was natuurlijk erg lekker.
Dit was het startsein voor een ontketend TOGB, ze lieten geen partij geen meer liggen.
TOGB kon terugreizen naar Berkel met een 1-9 overwinning, Wat een mooi begin van de competitie.

Jongens 1 ging op bezoek in en tegen Hilversum. In het Landelijk A werd er helaas met 6-4 verloren. Rick Bakker was hier degene die met 2 winstpartijen, en de dubbel samen met Mark Heezen, het grootste aandeel had voor TOGB.

Overige uitslagen:
TTC Middelburg 1 – TOGB 2 5-5
Taveri 1 – TOGB 3 6-4
Scylla 5 – TOGB 4 8-2
Smash KC 2 – TOGB 5 uitg.
Rijsnoever 11 – TOGB 6 4-6

Zaterdag 21 september spelen alle teams een uitwedstrijd.