1e editie Opperdepop Festival een groot succes!

Lansingerland – De eerste editie van het Opperdepop Festival, 13 & 14 september, was een geslaagd succes!

Het eerste culinaire festival van Lansingerland deed zijn intrede in het Annie M.G. Schmidt Park in Bergschenhoek, met twee uitverkochte dagen, ruim 15.000 mensen, mag toch zeker wel gesproken worden van een geslaagde eerste editie.

Met diverse horeca gelegenheden, een mooi groot podium met diverse optredens zoals van; Davina Michelle, Nielson, Maan, Waylon, Golden Earring en als grote afsluiter op de zaterdag de Hermes House Band, was het één groot feest.

De data voor de volgende editie zijn overigens al bekend gemaakt door de organisatie, zet vrijdag 11 en zaterdag 12 september 2020 alvast maar in je agenda.

Hieronder een kleine sfeerimpressie;
Foto’s: Pim Snaathorst & Elly van Ballegooijen

Deze slideshow vereist JavaScript.