Lansingerland FM live op Opperdepop

Bergschenhoek – Vanavond barst het feest los op de eerste editie van Opperdepop Festival. Het culinaire festival van Lansingerland en de lokale omroep is daar live bij!Het festival
Bekende artiesten en smaakmakers uit de regio vormen de line-up van dit tweedaagse festival. Op vrijdagavond trapt Davina Michelle af om 17:45 uur gevolgd door Jan Smit, Nielson en This is Beethoven. Zaterdag treden Left in Suspense, Maan, Waylon, Golden Earring en Hermes House Band op. Naast de optredens kun je genieten van eten en drinken van de horecaondernemers uit de regio.

Mis niets op de radio
Heb je geen kaartjes kunnen scoren? Niet getreurd, Lansingerland FM zendt live uit vanaf het festivalterrein. Luister naar de sfeer op het terrein, de interviews met de artiesten en muziek. Lansingerland FM is op vrijdag live vanaf 17 uur tot middernacht en zaterdag vanaf 14 uur tot middernacht.
 Ben je op het festivalterrein? Kom dan eens gezellig langs bij onze locatie studio links naast het podium.

Sfeerreportage op tv
Wil je nagenieten van het festival dat kan op Lansingerland TV. Na het weekend verschijnt er een sfeerreportage op de lokale tv zender. Interviews met artiesten, optredens en de culinaire hoogstandjes zullen te zien zijn in deze uitzending van Extra Editie.