Wisselende resultaten TTV TOGB

Wisselende resultaten voor de jeugd van ttv TOGB

Afgelopen weekend was het startschot voor de NTTB najaarscompetitie afdeling en landelijk. Het eerste herenteam was echter nog een weekje vrij. Milo, Leroy, Ronald, Michel en Adam mogen volgende week beginnen met een uitwedstrijd in Amsterdam.

Landelijk A: TOGB 1- Never Despair 1 4-6
In de hoogste landelijke jeugdcompetitie speelde het eerste jeugdteam bestaande uit Mark Heezen, Rick Bakker en Benjamin Slijper tegen Never Despair uit Den Bosch. De bezoekers speelden een prima wedstrijd en bezorgden TOGB een nipte nederlaag van 4-6. Benjamin won 2 partijen, Rick won 1 partij en de dubbel werd gewonnen.

Landelijk C: TOGB 2 – HBC 1 7-3
Het tweede jeugdteam, ook uitkomend in de landelijke competitie, kreeg HBC uit Heemstede op bezoek. Deze TOGB’ers wisten een keurige 7-3 winst op de borden te spelen. David Leeson wist alle drie zijn partijen te winnen, Luc Grünbauer wist er 2 te winnen en Tom Luyken pakte een punt en ook de dubbel werd in winst omgezet.

Overige uitslagen van in de afdeling spelende teams:
TOGB 3 – HTTV 1 3-7
TOGB 4 – TOV 1 6-4
TOGB 5 – Tavernie 2 8-2
TOGB 6 – Gorkum 4 0-10

Volgende week zaterdag 14 september spelen alle teams een uitwedstrijd.