Sportieve start in Lansingerland in Zicht

De tweede maandag van de maand, dus ook tijdens dit nieuwe tv-seizoen weer tijd voor een gloednieuwe uitzending Lansingerland in Zicht.

Fietsen met ouderen
Veel ouderen bewegen ongemerkt steeds minder. Maar Welzijn Lansingerland is een van de instantie die met een zomerfietstocht probeert om ouderen weer op een leuke manier in beweging te krijgen tijdens de Zomer Estafette op 28 augustus. Een gezellige dagtocht op de fiets met vooral veel ontspanning en gezelligheid. Verslaggever Stan Hill stapte ook op de fiets om de sfeer te proeven.

Rijnmond Open Golf
Het Rijnmond Open Golf heeft wat te vieren. Eind augustus werd de 10e editie gehouden bij Golfbaan De Hooge Rotterdamsche in Bergschenhoek. Hét toernooi voor top amateurs in Nederland ging al vroeg van start. 8 uur sochtends sloeg de eerste golfer zijn balletje af.
Doordat de 18 holes door de heuvels van het Bergse Bos lopen zorgt het voor een bijna on-Hollands landschap. Een heuse par 71, dat betekent een extra moeilijkheid graad.

De Kijk op Toen
Lansingerland kent vele monumenten, wel meer dan 50. Zowel Rijksmonumenten als gemeentelijke monumenten. In de kijk op toen nemen we je mee terug in de tijd naar deze vaak onbekende historische pareltjes

Lansingerlandgenoot Arie Sonneveld
De eerste zondag van de maand stond voor de deur. Traditiegetrouw werden de oldtimer brommers opgepoets voor dé oldtimer brommerrit van de regio. Een van de organisatoren van dit evenement, Arie Sonneveld, stond al maanden te popelen. Waar komt die passie vandaan? Wij volgen hem naar aanloop van dit evenement.

Geen uitzending van Lansingerland TV missen? Abonneer je nu op ons Youtubekanaal.