Knap gelijkspel in Arnhem

Met de jongelingen Julia Romers en Peta Houting in de basis begon Berkel aan de bekerwedstrijd tegen topklasser Eldenia .

Berkel speelde met veel beleving inzet en enthousiasme en liet daarbij vrij goed voetbal zien.
Het maakte het de thuisclub vrij lastig al lieten zij ook geregeld hun klasse zien.
In de 22e minuut een schitterde pas van Lindy Hogedoorn op Faith Parto en zij wist hier wel raad mee en schoot Berkel snoeihard op een 0-1 voorsprong door onhoudbaar de bal in de rechterhoek te knallen.
Vlak voor rust kwam de thuisclub op 1-1 en met deze stand gingen beide teams richting de limonade.
Even op adem komen en de puntjes op de I zetten voor een zware 2e helft waarbij Sara Verleer uit Vr3 haar debuut maakte voor de uitgevallen Sandra Welles.
Het waren spannende 45 minuten met kansen over en weer waarbij zowel Eldenia als Berkel kansen hadden op een treffer.
Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Eldenia de overhand maar Berkel knokte voor elke meter en gaf zich niet gewonnen .
Met de volgende jongeling Donna de Vos uit Vr3 binnen de lijnen voor de moegestreden Julia Romers bleef berkel knokken en gaf ook goed party.
De winst leek binnen handbereik maar treffers vielen er niet meer waardoor de ruststand tevens de eindstand was.
Een prima resultaat voor Berkel waarbij Julia Romers, Peta Houting, Donna de Vos en Sara Verleer die allen vorig seizoen nog in de MO17-1 speelde duidelijk lieten zien dat ze talent hebben en zeer verdienstelijk speelden dus hulde aan deze meiden en zeker ook de rest van het team.