Gelijkspel voor TOGB zaterdag

Fc Zoetermeer en TOGB (za) 1 hebben in de tweede ronde van de KNVB-beker met 2-2 gelijkgespeeld. De manschappen van Paul van Oosten speelde een matige eerste helft. Dat de groep nog niet de vorm van het vorig seizoen weet te halen is wellicht te wijten aan de beperkt aantal training dat de selectie compleet heeft kunnen afwerken. Het spel in de eerste 45 minuten was slordig en werd gekenmerkt door veel foute passes. Dat het halverwege slechts 1-0 voor de gastheren stond, gaf mogelijkheden voor de tweede helft.
Van Oosten greep tijdens de rust in. Zette het team op scherp en bracht in één keer 3 wissels binnen de lijnen. De ingreep van de trainer werkte. Er was meer tempo in de passing, waardoor TOGB dreigender voor het doel van Fc Zoetermeer kwam. Mark Twaalfhoven wist uit een van de aanvallen uit een voorzet van Koen van den Broek de 1-1 binnen te koppen. Hierna bleef TOGB drukzetten, maar zag Fc Zoetermeer uit een counter de 2-1 scoren. Met nog 10 minuten te gaan kreeg TOGB na goed doorzetten van Glenn van de Burg een strafschop. Routinier Joey Lems schoot vanaf 11 meter onberispelijk in en bepaalde daarmee de 2-2 eindstand.