Ton van der Vorm nieuwe assistent trainer Berkel vrouwen

Berkel is verheugd te kunnen melden dat Ton van der Vorm is benoemd als de nieuwe assistent trainer van Berkel vrouwen 1 en dus nauw gaat samenwerken met Egmond Blinker.

Ton, die donderdagavond al op het veld stond in zijn nieuwe functie, keert hiermee dus terug naar de club waar hij in het verleden al hoofdtrainer was.
De inwoner uit Pijnacker die verder ondermeer trainer was bij DSVP en RVVH heeft er nooit een geheim van gemaakt graag ooit terug te willen keren naar de club waar hij successen heeft behaald en een grote vriendengroep heeft opgebouwd.
Het 1e team zo goed mogelijk laten presenteren, speelsters beter maken en oog hebben voor het talent wat binnen onze mooie club rondloopt zijn mooie speerpunten voor Ton die gepokt en gemazeld is in het vrouwenvoetbal en dus een enorme dosis ervaring meebrengt naar Berkel en Rodenrijs.
Foto: Gert Jan van Heyningen