Simon Fortuyn in Koken met ‘Het is mooi dat Pim niet vergeten is.’

Koken op locatie, chefkok Maurice, een markant persoon uit Lansingerland en het favoriete gerecht van de gast. Dat zijn de ingrediënten van het nieuwe tv programma “Koken met…”. Bakken de gasten er wat van of loopt het gerecht helemaal in de soep?

In de eerste aflevering van Koken met gaat Maurice koken met wethouder Simon Fortuyn. Fortuyn is al sinds juni 2014 wethouder in Lansingerland namens Leefbaar 3B. Al zijn hele leven geïnteresseerd in politiek, maar de eerste stap pas gezet in Lansingerland. In deze uitzending gaan ze het favoriete gerecht van wethouder Simon Fortuyn, een ribeye, maken op de bbq. Helemaal goed krijgt Simon de steak zelf niet.

Naast het bakken van de steak komen we van alles te weten over Simon. Wat doet hij in zijn vrije tijd? Hoe was het om de broer van Pim Fortuyn te zijn en denkt hij er wel eens over na hoe het zou zijn geweest als hij er nog was geweest? Je ziet het in Koken met!

Bekijk de aflevering van Koken met Simon Fortuyn nu online. Niks missen van RTV Lansingerland? Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal.