Het nieuwe TV-seizoen maandag van start

De zomervakantie is ook bij RTV Lansingerland weer voorbij. Wij staan weer te trappelen om voor u de oude vertrouwde programma’s te maken en een nieuw programma.

Bij RTV Lansingerland gaat maandag 2 september het 8e televisieseizoen van start. Nieuwe afleveringen van Lansingerland in Zicht, Kunstwerk, Extra Editie en De Achtertuin zullen de revue passeren.

Koken met…
Nieuw dit tv-seizoen is het programma “Koken met…”.  In dit kookprogramma maken verschillende markante inwoners uit Lansingerland samen met chefkok Maurice Gaasbeek hun favoriete gerecht. Naast dat Maurice het gerecht maakt met de gast kom je van alles te weten over de persoon achter zijn of haar beroep. Bakken de gasten er wat van of loopt het gerecht helemaal in de soep. Je ziet het in “Koken met…” dat in afwisseling met De Achtertuin te zien zal zijn op de lokale televisiezender. De eerste uitzending is komende maandag 2 september te zien met deze keer als gast wethouder Simon Fortuyn. Wat doet de wethouder in zijn vrije tijd en komt het door zijn broer Pim dat hij de politiek is in gegaan? Je ziet het in Koken met…

Lansingerland in Zicht
Voor het achtste jaar op rij start maandag 9 september Lansingerland in Zicht. In dit gevarieerde maandelijkse magazine, waarin aandacht wordt geschonken aan bijzondere gebeurtenissen en activiteiten in Lansingerland zie je deze keer Rijnmond Open Golf, de zomerestafette van Welzijn Lansingerland, monumenten met eeuwigheidswaarde en gaan we met Lansingerlandgenoot Arie Sonneveld brommers kieken.

Ook op het YouTubekanaal van RTV Lansingerland zijn alle programma’s te zien.