Kunstenares Yuliya Yuzvyak vanavond in Gedachtenspel

In een speciale uitzending van Gedachtenspel vanavond spreken we met de kunstenares Yuliya Yuzvyak. Zij staat symbool voor het vele creatieve en artistieke talent dat onze regio Lansingerland kent. Met Yuliya komen we te spreken over haar kunst en welke kunstenaars en kunststromingen haar inspireren. Zoals bijvoorbeeld Gustav Klimt, van wie boven het bericht een schilderij te zien is.

Yuliya heeft daarnaast een bijzondere biografie, zo komt ze oorspronkelijk uit Oekraïne, heeft ze in Polen gestudeerd en woont en werkt ze nu al geruime tijd in Nederland.  De invloeden van al deze culturen op haar werk en leven zullen uitgebreid aan de orde komen. Yuliya heeft ook de muziek voor vanavond uitgezocht. Het wordt een bijzonder inspirerende uitzending.

Graag verwelkomen wij jullie als luisteraar, de uitzending begint om 20:00 uur.