Deelnemers aan het TOGB Intern Ultimate-dubbeltoernooi moeten hard aan de slag

 

Deelnemers aan het TOGB Intern Ultimate-dubbeltoernooi moeten hard aan de slag

Het Ultimate oppertoernooi op de zaterdag wordt al jaren gecombineerd met het TOGB Interne Ultimate-dubbeltoernooi op de zondag.

Tijdens dit toernooi spelen TOGB-duo’s tegen elkaar op de 4x zo grote tafeltennistafel. Dit jaar hadden zich 12 koppels aangemeld en deze speelden in 1 twaalfkamp allemaal tegen elkaar. Dit leidde tot 11 wedstrijden per koppel en er werd dus aardig wat van het uithoudingsvermogen gevraagd. Te zien was dat een aantal koppels met elkaar getraind hadden waardoor het niveau nog hoger lag dan de voorgaande jaren. Tot aan de finalewedstrijd van de poule was het spannend wie er met de eerste prijs vandoor zou gaan. In de finale stonden Ivar Noordam en Rick Bakker tegen Wim Scholte en Dennis van Rutten, echter bij winst door Wim en Dennis zouden Luc Grünbauer en Tom Luyken ook nog kans maken op de winst. Het moeilijke rekenwerk was niet nodig want in de tie-break in de derde game wonnen Ivar en Rick van Dennis en Wim waardoor zij de nieuwe Ultimate-dubbelkampioenen van TOGB zijn. De prijzen bestaan zoals elk jaar uit ingepakte cadeaus waardoor iedereen pas achteraf wist wat ze gepakt hadden. Dank ik via deze weg nog alle vrijwilligers, spelers en ouders die dit weekend meegewerkt hebben.

Volledige uitslag:
1. Rick Bakker en Ivar Noordam
2. Luc Grünbauer en Tom Luyken
3. Dennis van Rutten en Wim Scholte
4. Willy Lia en Patrick Bakker
5. Piotr van Dijk en Cornee van Koppen
6. Egon van Trier en Lennard Overdevest
7. Tom Kerver en Remko van Es
8. Kristel Luyken en Ilse van Es
9. Hans de Boe en Ronald Vijverberg
10. Jan Gouma en Ron van der Werf
11. Delano Vijverberg en Misha Heyman
12. Gjalt Kikstra en Irina Sarolea