3e Ultimate Oppertoernooi opnieuw een succes

 

3e Ultimate Oppertoernooi opnieuw een succes

Op 13 juli werd bij TOGB het Derde Ultimate Oppertoernooi georganiseerd.

Ultimate tafeltennis is een kruising tussen tennis en tafeltennis en wordt bij veel tafeltennisverenigingen vooral tussen de seizoenen in beoefend, zo ook bij TOGB. De deelnemers waren weer van heinde en verre aangekomen, onder andere deelnemers uit Roosendaal, Volendam en Houten waren present. Na helaas nog een blessure tijdens het inspelen moest het toernooi uiteindelijk met 21 deelnemers beginnen. Deze werden door de toernooileiding in 3 poules van 7 ingedeeld. Leuk om te zien dat de plaatsing in de poule vaak totaal niet overeenkomt met iemand zijn resultaat bij Ultimate Tafeltennis. Na de poules werden om 15:30 door de toernooileiding finales georganiseerd in de drie verschillende klassen, compleet met opkomst met muziek en aankondigingen. De finale in de derde klasse werd gewonnen door Kristel Luyken van Misha Heyman (beiden TTV TOGB). De finale in de tweede klasse werd gewonnen door Luc Grünbauer (TTV TOGB) van Joep Schoenmakers (TTV ODT) en in de eerste klasse won Rick Bakker van Tom Luyken (beiden TTV TOGB). Dit maakt Rick Bakker tot de nieuwe winnaar van het TOGB Ultimate Oppertoernooi. Na de prijsuitreiking en het dankwoord werd het toernooi mooi op tijd geëindigd.

Volledige uitslagen
Klasse 1
1. Rick Bakker (TTV TOGB)
2. Tom Luyken (TTV TOGB)
3. Bas van der Salm (TTV Spinmill)
4. Micha Tol (TTV Victory ’55)
5. Robert den Hertog (TTV Papendrecht)
6. Vince Schilder (TTV Victory ’55)
7. Nico Leeuwenburg (TTV Alexandria ’66)

Klasse 2
1. Luc Grünbauer (TTV TOGB)
2. Joep Schoenmakers (TTV ODT)
3. Max Hartemink (TTV Alexandria ’66)
4. David Leeson (TTV TOGB)
5. Thijs Fortuin (TTV HTTC)
6. Milan de Witte (TTV TOGB)
7. Ilse van Es (TTV TOGB)

Klasse 3
1. Kristel Luyken (TTV TOGB)
2. Misha Heyman (TTV TOGB)
3. Koen Schwartz (TTV TOGB)
4. Delano Vijverberg (TTV TOGB)
5. Iris Mol (TTV Shot ’65)
6. Stefan Nastic (TTV TOGB)
7. Celina Smeele (TTV TOGB)

IMG 3540