Laatste TV uitzending voor de zomerstop

De zomervakantie begint en daarmee ook de zomerstop voor veel omroepen. Ook bij Lansingerland TV gaan we er even tussenuit. In augustus zie je een compilatie van afgelopen tv-seizoen, maar in september zijn we weer fris en fruitig terug. Maar voor het zover is kan je kijken naar de uitzending van Lansingerland in Zicht editie juli.

Vlak voor de voetbal zomerstop vindt bij TOGB al sinds jaar en dag een internationaal jeugdtoernooi plaats., het internationaal ING BTC voetbaltoernooi. Zo speel je als pupil een keer een wedstrijd als international, en voor sommige voetballers gaat het simpelweg niet om het resultaat maar simpelweg om de reis er naar toe.
Voor de buitenlandse teams is het wel even wennen omdat de regels per land toch enigszins verschillen. En ook het toernooi zelf houdt er wat afwijkende spelregels op na zodat de teams vaak kunnen spelen tegen veel verschillende tegenstanders.
Maar scoren doen ze allemaal gewoon in het doel, alleen de ene net iets mooier dan de ander.

Het gaat economisch voor de wind, bedrijven groeien en hebben veel mensen nodig. Maar ondanks dat de werkgevers schreeuwen om arbeidskrachten, is het niet altijd even eenvoudig om te kiezen of de juiste job te vinden. En daarbij kan een uitzendbureau helpen, zij kennen als geen ander de bedrijven in de regio, waar ze naar op zoek zijn en wat ze kunnen bieden.

Het Lansingerlands initiatief staat voor betrokken inwoners die zelf met ideeen en concepten komen om Lansingerland nog leefbaarder te maken. De beste ideeën worden ook daadwerkelijk gerealiseerd. Zo zijn we al een zangfietspad rijker en is het Tol het meer hek opnieuw gebouwd. Wij volgde het hele proces van het Lansingerlands initiatief op de voet.

En zoals iedere maand nemen we een kijkje bij een monument met Jouke Post. Deze maand is dat het polderhuis in Bergschenhoek.

Wij hebben afgelopen tv-seizoen met veel plezier gewerkt aan alle programma’s. Van Lansingerland in Zicht tot de Extra Editie van o.a. Koningsdag. En van Kunstwerk tot aan de Achtertuin. Wij hopen dat u na de zomervakantie weer kijkt naar al onze programma’s. Een fijne zomer en tot snel!

 

Foto: Charlotte Kools