Johan Almeida wordt de nieuwe trainer coach van TOGB JO16-1

De 39 jarige Johan Almeida is voor het komende seizoen aangesteld als trainer coach van TOGB JO16-1. Almeida is geen onbekende voor en binnen TOGB. Hij was eerder al werkzaam als trainer coach van de JO17-1, dat toen nog bekend was als TOGB B1. Hij gaat komend seizoen aan de gang met de talentvolle JO16-1 selectie

Almeida, in het bezit van TC3, was na zijn 3 jaar trainerschap bij TOGB trainer coach van onder andere vv Brielle. De JO16-1 (geboorte jaar 2004) zal voor het eerst bij TOGB als selectieteam van start gaan in de nieuw te vormen divisie voor spelers uit 2004.

Het technische hart is ervan overtuigd, dat met de komst van Johan Almeida naar Het Hoge Land, de juiste man voor deze getalenteerde lichting te hebben gevonden. John dos Santos (ook in het bezit van TC3) wordt assistent trainer coach van de JO16-1 en good old Marcel de Groot zal als leider van dit team aan de slag gaan. Dennis van de Polder maakt de staf compleet als de nieuwe teammanager, welke rol hij voor de onder 16 en 17 selectie zal vervullen.