Rolstoelbus nodig voor Nordin en medebewoners

Berkel en Rodenrijs – De trotse ouders, Rodney en Jessica, van Nordin zitten met de handen in het haar. Ze zijn voor hun zoon afhankelijk van een rolstoelbus. Echter, de huidige bus heeft het begeven.

Zo zitten nu ook de medebewoners, van de Petteflet, met een probleem. De bus heeft het begeven en is afgeschreven. Hierdoor kunnen ze niet meer worden vervoerd en is het gevolg dat hun wereld kleiner wordt. De bus werd gebruikt voor ziekenhuisbezoek, doktersafspraken maar ook uitjes en zelfs vakanties. Dat kan nu niet meer want de stichting heeft te weinig financiële middelen om voor een nieuwe bus te zorgen.

Een goede tweedehands of helemaal nieuwe rolstoelbus kost een hoop geld. Daarom zijn de ouders van Nordin een actie gestart. Ze zoeken zoveel mogelijk sponsoren. Hier moest natuurlijk wel wat tegenover staan en daarom gaan ze op zondag 29 september a.s. de halve marathon (21,1 km) van Texel lopen.

Vind je dit een goed initiatief, dan kan je doneren. Je kunt een bedrag storten op de bankrekening van Nordin > NL19ABNA 0404400299 t.n.v. NR. de Vries.

Al het geld wordt gebruikt voor de nieuwe bus.

Namens de ouders van Nordin, bedankt.