Aad Kwakkelstein even terug bij TTV TOGB

 

Van 30 mei t/m 1 juni was ‘kind van de club’ Aad Kwakkelstein weer even terug bij TOGB voor een trainingsstage voor de TOGB-jeugd na het succes van vorig jaar. Aad is fulltime tafeltennistrainer in Engeland en kwam met acht Engelse spelers naar TOGB om te trainen. De spelers die van TOGB meededen spelen op alle niveaus. Aad hier had ook aan gedacht en voor elk niveau was er een passende trainingspartner. Dit lange weekend werd er hard gewerkt. Er werd namelijk per dag 5,5 uur getafeltennist in drie trainingen. Het tafeltennissen werd afgewisseld met spellen, waaronder tafeltennissen met alle voorwerpen die je maar kon vinden, darten en een mentale training. Op vrijdag en zaterdag werd een van de trainingen gebruikt voor een toernooi tussen alle deelnemers. Uiteindelijk werd dit toernooi gewonnen door de nummer 9 bij de Engelse kadetten Joshua Bruce. Op zaterdagavond werd de trainingsstage afgesloten met een barbecue voor de spelers en begeleiders.