Stop-and-go en dixies, ook Roparun?…Ja!

We krijgen wat meer inzicht in de renavonturen van Cornel. Van het team Jatogniettan komt de waarschuwing niet naast de loper te gaan rennen. De consequentie kan een ‘stop-and-go’ zijn. Cornel maakt de afspraak, mocht hij betrapt worden hierop tijdens een interview, dat hij een donatie van euro 25,- moet maken. En zo geschiedde…Tijdens een interview wordt Cornel door de organisatie hierop aangesproken en zo moet Cornel een donatie doen. Maar dat doet hij met alle plezier.

Almer stelt de vraag of Cornel nu overweegt het hele traject te gaan lopen. Cornel voelt wel iets voor fietsen, maar stelt dat zijn hart bij verslaggeving ligt. Ons team bevindt zich in een Vlaams boerenland waar de plaatselijke boer een vijftal dixies geplaatst heeft. Ons wordt verteld dat Yvette en Bastiaan zich verdacht in de beurt van deze dixies ophouden. U kunt misschien zelf wel invullen wat de bedoeling is.

Als we de teams langslopen, blijkt dat Vrienden Van Berkel als een raket doorgaat. Gouden Griffel is degelijk, zou oud-voetbalcommentaar Hans Kraay senior gezegd hebben, terwijl FloraHolland zich als een geoliede machine van zijn beste kant laat zien.

De Roparun heeft ons vandaag ook weer in de ban, we horen allerlei spannende termen voorbijkomen, ‘dixies’ en ‘stop-and-go’, we blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen.