Roparun loopt weer, ook bij RTV Lansingerland

De tweede dag van de verslaglegging is begonnen. Vanaf 12:00 uur volgen we de ontwikkelingen in Roparun weer op voet. De nacht op RTV Lansingerland werd verzorgd door Marlon en Ricardo, in een marathon-uitzending van tien uur! We willen hier onze bewondering en dankbaarheid uitspreken over wat onze jonge helden gepresteerd hebben. Een prestatie die fantastisch past bij de geest van de Roparun: onverschrokken doorgaan en nooit het einddoel uit het oog verliezen.

We hebben Cornel en Yvette horen vertellen hoe de stand van zaken nu is. Het weer is gelukkig opgeknapt en de stemming is bijzonder goed. Ook waren we er getuige van dat Cornel de hardloopschoenen aantrok (gedenkwaardig moment!). Bastiaan wist te vertellen dat het prijskaartje nog aan de schoenen zat. De ochtend was voor hen prettig begonnen toen zij een heerlijk broodje ei kregen aangeboden.

Met de teams Jatogniettan en Vrienden van Berkel tijdens de uitzending gesproken. Jeroen Koot van Jatogniettan geeft een inkijk in de ontstaansgeschiedenis van dit team. Ries Modderkolk van Vrienden van Berkel is apetrots op zijn team. Zij lopen dan ook heel hard en zijn niet te stoppen. Beide teams zijn zeer professioneel georganiseerd. Dit bewijst nog eens ten overvloede hoe gedreven alle deelnemers zijn.