Roparun is teamwork, onderweg en in de studio

Het zou prachtig zijn als je nu via de website een kijkje zou nemen in de studio. Het plaatje dat jullie aantreffen, is symbolisch voor zowel de Roparun als voor de wijze waarop wij radio en tv maken. We zitten met vijf mensen in de studio: Almer, Pim, Nathalie, Lotte en Frans. Als een team eendrachtig bezig alles in goede banen te leiden en gestaag toewerkend naar het einddoel.

En als straks andere mensen de uitzending en het redactionele overnemen, verloopt de overname vloeiend. In die zin dat onze mensen onmiddellijk aanvoelen wat er nodig is, en als er dan dingen minder soepel lopen, weten ze dat met flair en deskundigheid op te lossen.

Wij willen bij RTV Lansingerland de Roparun op een wijze presenteren die recht doet aan de doelstellingen van dit evenement, met het grote respect dat daarbij hoort.

Ellen Eleonora, fietser bij Vrienden Van Berkel, krijgen we te horen in de uitzending tussen 16:00 en 17:00 uur.  Ze vertelt hoe het team zichzelf overtreft dit jaar. En dat voor een team dat de lat al zo hoog heeft liggen. Zij onderstreept daarbij ook belangrijk hoe de catering is. De gemiddelde snelheid bereikt soms 18 kilometer per uur!

Straks gaan we meer horen van de andere teams, die ook voorbeeldige presentaties leveren en onze bewondering afdwingen.