RTV Lansingerland start verslaggeving Roparun

Wat een start en wat een beleving! Ook immens respect voor de mensen die deelnemen aan de Roparun. Moed, doorzettingsvermogen en gevoel voor de medemens komen samen. Ik ben reuzetrots dat ik dit mag meemaken bij RTV Lansingerland.

Almer maakt net na 14:00 uur een welbespraakt en treffend begin van onze marathon-uitzending. De aanwezige collega’s, Hans, Lotte, Mathijs, Nathalie en Stan ondersteunen zijn soepele woorden met een groot applaus. We zijn begonnen!

Cornel komt in de uitzending en spreekt met een lid van een van onze teams, Anouk van Gouden Griffel. Vol vuur en enthousiasme vertelt ze over Roparun en haar team. Cornel is bevangen door enthousiasme, maar zijn volgende vraag valt midden in het startschot! Met luid gejuich vertrekt Gouden Griffel. Straks horen we ook over de andere team, als zij gaan starten. Ons staan weer dagen vol mooie verhalen en inspirerende ervaringen te wachten.