Roparun: onuitputbare inspiratiebron

Roparun inspireert! Zelfs onze eigen mensen raken aangestoken door de Roparun-koorts. Cornel gaat zijn hardloopschoenen aantrekken en een stukje met de deelnemers mee rennen. Muren worden geslecht door de Roparun. Maar een slechte conditie is geen goed idee, je weet nooit wat er van je gevraagd wordt.

Team Gouden Griffel brengt verslag uit aan Youri. Dit team bestaat uit leerkrachten en ouders. Youri wil weten hoe dat zo gekomen is. Daarbij komt ook de vaststelling dat de leeftijdsverschillen binnen de groep groot zijn. We hebben al gezien dat bij andere teams ook sprake is van grote verscheidenheid

De Roparun overschrijdt alle grenzen en biedt mensen een nieuw perspectief. Al moet daarbij gezegd dat de dames van Gouden Griffel graag meer dixies langs het parcours zouden zien. Die ‘vrijheid’ zou iets ingeperkt mogen worden.

Hoe staat het met het hardloopavontuur van Cornel ? En wat heeft hij nog kunnen ruilen? Arthur en Youri zijn vasthoudend en stellen hem deze vragen. Daarnaast heeft ons illustere presentatieduo een nieuwe verrassing in petto. Zondagavond komt er een karaokecompetitie, we ontkomen er niet aan!

Met de Roparun verkennen we bij RTV Lansingerland altijd weer nieuwe paden.