Roparun haalt het beste uit RTV Lansingerland

Wij bij RTV Lansingerland zien het verzorgen van programma’s en reportages als een eer. Een eer om namens jullie dit te mogen verzorgen. En alles wat ons vak leuk maakt, komt samen bij een evenement als Roparun.

Het is schitterend te zien hoe rondom de Roparun alle talenten van onze medewerkers bij elkaar komen. Veel van deze mensen zien jullie niet op de bijgevoegde foto, maar ze zijn onmisbaar. De makers van muziekprogramma’s, die alle genres omvatten, Arthur, Almer en Stan, zij presenteren met gevoel voor klank en ritme. Altijd soepel een nieuw intro inleiden, zelfs als Ruud druk verslag aan het geven is van een voetbalwedstrijd.

De mensen die de techniek verzorgen, Lotte, Pim en Mathijs, al hun kennis en kunde zijn gevraagd op zulke momenten. Ze lossen alles op, soms op onorthodoxe wijze, maar met bravoure. Opdat u geen moment mist van de Roparun, van onze mooie reportages ter plekke.

De redactie, onder de kundige leiding van Nathalie, leidt alles in goede banen, maar zorgen maakt zij zich niet. De kwaliteit van de mensen rondom haar is immers heel hoog. Gezamenlijk geven we vorm aan de uitzendingen, op onze volstrekt eigen wijze.

Als er doelpunten vallen bij CVV Berkel, dan rennen veel mensen heen en weer in de studio, alsof we zelf de doelpuntenmakers willen feliciteren. Maar jullie maken het live mee!

Onze verslaggevers in Frankrijk overwinnen zelfs barre weersomstandigheden en zijn gewoon op tijd aanwezig. Ze richten zich met volle aandacht op de deelnemers. Niets kan ze daarvan weerhouden.

De weken voorafgaand aan de Roparun hebben velen al mooie items gemaakt. Met  plezier en de intentie deze Roparun-editie weer heel bijzonder te maken.

Mmmm, helaas staan op dit moment de vrouwen van CVV Berkel wel 0-2 achter…We kunnen niet alles rechtbreien bij RTV Lansingerland…