RTV Lansingerland bedankt sponsoren

RTV Lansingerland – Ook dit jaar doet RTV Lansingerland het hele Pinksterweekend weer verslag van de Roparun. 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam om geld op te halen voor kanker. Dat grote evenement kunnen wij niet verslaan zonder enige sponsoring.

Zaterdagochtend vroeg vertrekken er 2 wagens van RTV Lansingerland richting Parijs om het hele weekend de Roparun te verslaan vanaf de Roparun route. Zonder onze hoofdsponsor Albert de Roo van van Winden Renault dealer in Berkel en Rodenrijs komen wij niet in Parijs. Ook is er voor de inwendige mens gezorgd door Jumbo Veltrop Bergschenhoek en McDonalds uit Berkel en Rodenrijs. Ook zorgt Living-Fit niet alleen dat het menselijk lichaam fit blijft, maar dat ook de auto’s van brandstof zijn voorzien.
Zaterdag om 14 uur start Roparadio op Lansingerland FM. Dit is allemaal live te volgen via radio, tv en online.