Business school rent voor de Roparun

Bleiswijk – Op donderdagmiddag 23 mei liepen leerlingen uit de eerste klas van Melanchthon Business school de mini Roparun. Dit deden ze om geld op te halen voor Roparunteam Daniel den Hoed.

Het initiatief komt van Bergschenhoeker Mario de Koning. Mario is deelnemer aan de Roparun en zijn zoon zit op de Melanchthon school. “Ik heb aan hun gevraagd, in het kader van de sport sporttalenten die ze hebben, om een mini Roparun te organiseren. En dat hebben ze geweldig opgepakt” vertelt hij trots na het rennen van het eerste rondje.

Er doen 134 leerlingen mee aan deze run. De leerlingen konden zich laten sponsoren per rondje of met vaste bedragen. “Ik vind het heel belangrijk dat ik aan dit soort dingen mee doe.” vertelt één van de leerlingen. De leerlingen weten maar al te goed wat de Roparun is. 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. “Een leraar op school heb ik aan kanker verloren. Als ik dit dan aan het doen ben, doe ik het voor jullie”.

Ook Roparun team 40 Daniel den Hoed steunen? Dat kan via deze link.