Roparun te volgen op RTV Lansingerland

Lansingerland – Van zaterdag 8 juni tot en met maandag 10 juni staat RTV Lansingerland in het teken van de Roparun. Wij volgen de teams uit onze regio dag en nacht op de voet doormiddel van radio-, tv- en onlineverslag vanaf de route én vanuit de studio in Lansingerland.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Honderden kilometers zwoegen voor zij die het nodig hebben. Met als motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Volg ons 24 uur per dag via radio, tv en online via website en Social Media en mis niets van de teams uit de regio die de Roparun lopen.

TV
Op televisie mis je ook dit jaar niets van de Roparun. Op het hele uur zenden we verschillende video updates uit die gemaakt worden op de route. Na deze updates schakelen we over naar de radiostudio van RTV Lansingerland. Kijk mee in de studio, zie doormiddel van kaarten waar de teams en onze verslaggevers zich bevinden op de route en mis niets. Later in de week is er een uitgebreide videoreportage te zien over de Roparun.

Radio
De radio wordt het hele weekend omgedoopt tot Roparadio. Dag en nacht luister je naar live verslag, reportages en goede muziek. Roparadio is live vanaf zaterdag 14:00 uur. 

Zaterdag  Zondag Maandag
00:00 – 03:00  Marlon Han
04:00 – 08:00  Marlon Han
08:00 – 09:00  Compilatie Hans
09:00 – 12:00  Kerken Hans
12:00 – 14:00  Frans Nathalie
14:00 – 16:00 Almer/Daan  Almer/Frans Nathalie
16:00 – 18:00 Almer/Daan  Almer/Frans
18:00 – 22:00 Youri/Arthur  Youri/Arthur
22:00 – 00:00 Marlon  Han

 

Online
Naast radio en tv kan je de Roparun ook online bij ons volgen. Via onze website kan je video updates, reportages en artikelen terug lezen. Ook zijn wij te vinden op Facebook en Instagram.

 

Volg ons 24 uur per dag via radio, tv en online via website en Social Media en mis niets van de teams uit de regio die de Roparun lopen. Video updates vanaf de route, interviews en non stop live verslag op de radio. Vanaf maandagavond 10 juni is er een uitgebreide videoreportage te zien over de Roparun.