Berkel speelt gelijk in Klarenbeek

BERKEL VERZUIMT OM TE WINNEN, PLAATSING NACOMPETITIE SPANNEND TOT VOLGENDE WEEK ZATERDAG 17.00 UUR.

Op bezoek bij Klarenbeek was het de thuisclub die feller de duels inging en duidelijk liet merken niet bang te zijn voor Berkel.
Dat resulteerde in de 10e minuut in de voorsprong voor de thuisclub,een schot van afstand vloog in het doel dus Berkel op achterstand.
Hierna kwam Berkel direct op gelijke hoogte via Faith Parto die op schitterende wijze de 1-1 in de touwen joeg.
Het spel een beetje op en neer gaand en zeker niet sprankelend van berkelzijde daarwaar de thuisclub feller bleef spelen en zelfs vlak voor rust op voorsprong kwam waardoor Berkel dus met een achterstand richting de thee ging.
In het 2e bedrijf leken de rollen omgedraaid en kwam berkel in de 57e minuut op gelijke hoogte via Michelle Arbman en twee minuten later zelfs voor het eerst op voorsprong deze middag,het was Melanie den Dulk die haar team op voorsprong schoot.
Dit was natuurlijk prachtig en gaf hoop op meer want de marge van 1 doelpunt is klein dus hoop je op meer doelpunten.
Die vielen helaas niet voor Berkel, het was Klarenbeek dat in de 66e minuut de gelijkmaker noteerde .
Berkel kreeg nog wat kansen maar de grootse kans was voor de thuisclub om een overwinning binnen te slepen maar zover kwam het gelukkig niet .
Door dit gelijke spel en de resultaten op de andere velden is Rijnvogels kampioen en is het verder bijzonder spannend betreft plaatsing nacompetitie voor Berkel.
Bij winst komende zaterdag ,thuis tegen RCL ,is er voor de trots uit Lansingerland niets aan de hand. Bij elke andere uitslag wordt het puzzelen en rekenen.
De aftrap komende zaterdag op HHL  is 15.00 uur .