Ontdek de muzikale toekomst in The Alternative

In Nederland heb je Eurosonic. In Engeland The Great Escape. Beide zijn festivals waar je de nieuwe talenten ontdekt. Yvette Gabler was namens The Alternative bij die laatste aanwezig. Haar belangrijkste ontdekkingen hoor je in de nieuwste uitzending.

Opvallende acts
Verdeeld over verschillende locaties in Brighton ontdek je elk jaar in mei nieuwe muzikale acts op The Great Escape. The Alternative, het programma voor alternatieve muziek op Lansingerland FM, is gek op nieuwe ontdekkingen. Dus stuurden we Yvette naar Brighton. “Daar heb ik weer een hoop toffe dingen gehoord”, vertelt Yvette. “De meest opvallende acts laat ik aan je horen in The Alternative.”

Luister
Nieuwsgrierig geworden? Luister naar The Alternative op Lansingerland FM. Live op dinsdag 14 mei vanaf 20.00 uur. In herhaling op zondag 19 mei vanaf 18.00 uur. Of wanneer jij wil via de website.