Muzikale klanken bij Top of the MBS

Op dinsdag 16 april is de jaarlijkse talentenjacht Top of the MBS. Leerlingen van de middelbare school Melanchthon Business School laten hun muzikale talenten zien in sporthal Rijneveen in Bleiswijk. Deze muziekavond is inmiddels een traditie geworden op de school. Alle deelnemers hebben meegedaan aan een auditie. De auditie vond plaats bij het creatieve brein van deze talentenjacht, Bas Meijndert. Bas is muziekdocent en zorgt met 5 muzikanten voor de muzikale ondersteuning van maar liefst 21 liveoptredens. Liedjes van onder meer Jonas Blue, Adele, Miss Montreal, Queen en Marco Borsato zullen live ten gehore gebracht worden. Naast de muzikale ondersteuning van de band, begeleiden sommige leerlingen ook hun eigen optreden op de piano of viool. Niet alleen de leerlingen laten hun muzikale kant horen, ook zullen enkele gastoptredens van docenten te horen zijn.

De lokale omroep RTV Lansingerland is aanwezig om een registratie te maken van deze talentenjacht. Deze zal vervolgens vanaf vrijdagavond 19 april iedere avond vanaf 20 uur een maand lang uitgezonden worden. Daarnaast is deze registratie te vinden op ons YouTube kanaal wanneer u de uitzending terug kan kijken wanneer u dat het beste uit komt.

Aanwezig zijn bij deze muzikale avond? Dat kan, kaarten kosten € 5,- en zijn te koop via de school ([email protected]) of via 010-5212822.