Leuke teambuilding Berkel Vrouwen II

CVV Berkel VR2 Groen – CVV Berkel VR2 Blauw 5-4.
Gisteren had Berkel VR2 geen competitie verplichtingen dus had trainer Nadia besloten om een training in te lassen om de duelkracht van de speelsters te verbeteren. Om 12.30 uur werd er verzameld bij de Margriethal in Schiedam alwaar de training zou plaats vinden. Daar lagen grote plastic ballen klaar, de zogenaamde bubbles. Deze moesten de speelsters aantrekken, waarna je alleen hun benen en hoofd nog zag. Er werd afgetrapt op de waterpolo manier. Beide teams stonden bij hun doel en de bal werd in het midden in het spel gebracht. Wie was als eerste bij de bal? Het leverde een schouwspel op met veel doelpunten, veel duels, ook als de bal niet in de buurt was, en rollende bubbles kriskras over het veld. Na een klein uurtje stond er 5-4 op het scorebord. Daarna werd er nog een soort schipper mag ik overvaren gedaan en het spektakel werd afgesloten met een fotoshoot.
Nadat iedereen was opgefrist gingen we op weg naar Panne(n)koekenhuis ‘t Hof in Vlaardingen want iedereen had toch wel trek gekregen van de gedane inspanningen. We zaten lekker buiten op het terras en het stokbrood en vooral de aioli was niet aan te slepen maar iedereen hield wel wat plaats over voor de overheerlijke panne(n)koeken. De middag werd afgesloten met een ijsje en moe maar voldaan vertrok iedereen huiswaarts of ergens anders heen.