Variatie aan stylen in Kunstwerk

In Kunstwerk 28 ga ik op bezoek bij Kunstenaar Theo van den Bulk op zijn atelier. Theo is een ‘messcherpe’ kunstenaar, die niet voor een techniek te vangen is. Zijn variatie aan stylen maken het een boeiende kunstenaar.

Alle kunstuitingen beoefend Theo, van beeldhouwen tot het met een fine-liner creëren van haast Escher achtige tekeningen, en dan nog maar niet te spreken over zijn met fijne messneden creëren van patronen die weer worden gemixed met kleur en andere lagen papier. Kortom Theo is ‘zoekende’ en is vast beraden om dit ultieme kunstwerk te gaan vinden…. Alleen denk ik dat hij zal blijfen zoeken, zoals een goed kunstenaar betaamt.

In dit portret van Theo zien we een klein deel van het ontstaan en het creëren van zijn nieuwe expositie in April, die in Kunstbreak zal komen te hangen. Ik zeg; een boeiende expositie met heel veel precisie en vernuft gemaakt! De moeite waard om die te komen bewonderen.