Trainen als een profvoetballer in de meivakantie

Trainen als een profvoetballer in de meivakantie!

Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op maandag 29 april, dinsdag 30 april en woensdag 1 mei, tijdens de meivakantie, zullen er op het complex van Zestienhoven, uit Rotterdam, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

 

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainer. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

 

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

 

Voordelen van de Wiel Coerver methode:
Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

 

Men kan zich voor deze Jeugdvoetbaldagen inschrijven door een mailbericht te sturen naar [email protected]. Zet hierin je naam en adresgegevens, je geboortedatum en je telefoonnummer. De Jeugdvoetbaldagen zijn voor alle jeugdspelers die gek zijn op voetbal.