Leuke 1e avond berkel VR30+ team

Met veel enthousiasme vertrok Berkel vrijdagavond richting de Smitshoekse Baan in Barendrecht,  de thuisbasis van Smitshoek, want daar was de start van de voorjaarcompetitie voor de VR30+ 7 tegen 7.
Berkel heeft enkele nieuwe speelsters in het team en laat zien dat het goed kan voetballen met prima combinaties en dito samenspel.
Oké het weer werkte niet mee maar dat mag de pret niet drukken want onze kanjers zijn wel wat gewend.
De éérste wedstrijd was tegen Smitshoek en natuurlijk wil je dan gelijk winnen om zo vol vertrouwen de andere wedstrijden in te gaan.
Berkel de betere ploeg en won uiteindelijk verdiend met 1-0 middels een schitterend ingeschoten vrije trap door Corine van der Gaag.
Tegen XerxesDZB en Rozenburg werd er niet gescoord al waren er wel kansen en werd en heerlijk gevoetbald,beide wedstrijden eindigde echter in 0-0.
De laatste wedstrijd tegen CKC leverde wel weer winst op voor de trots uit lansingerland.
Ook nu weer leuk samenspel door de meiden, die zowel binnen als buiten de lijnen een goed stel zijn , en stralend en enthousiast hun wedstrijden spelen.
Marjolijn Brandt- Vermeulen zorgde voor vreugde in het blauw-gele kamp want zij schoot beheerst de 1-0 in de touwen na een schitterende aanname en het bewaren van de rust en dit bleek tevens de winnende treffer.
Door de uitslagen van deze avond staat Berkel op gelijke hoogte met XerxesDZB alleen staat het 2e door een minder doelsaldo maar geeft dit wel vertrouwen voor het vervolg van deze competitie.
De speelsters kijken met plezier terug op de eerste avond en concentreren zich al op de volgende ronde die gepland staat op vrijdag 22 maart bij CKC.
Kom gerust kijken want het is absoluut de moeite waard.

Meer op  https://www.cvvberkel.nl/1363/wedstrijdverslagen/?sznid=10