Vrijdag 8 maart start 7 tegen 7 voor VR30+1

Na het geweldige succes in de najaarscompetitie voor ons VR30+1 team was de keuze niet moelijk om ook deel te nemen aan de voorjaarcompetitie die op 8 maart zal starten.
Nieuw voor Berkel toen er in het najaar voor het eerst werd meegedaan aan deze competitie, die georganiseerd wordt door de KNVB , en waar enkele ‘oud speelsters ‘  het lumineuze idee  hadden om hier aan mee te doen en dus kwam daar ons VR30+1 team gekleed in een mooi sponsortenue en voorzien van alle nodige materialen .
Vol enthousiasme genoten de speelsters  op de vrijdagavonden van 7 tegen 7 voetbal en ging het er lekker fanatiek aan toe gevolgd door gezellige avonden met en bij de andere deelnemende verenigingen want elke club organiseerde één avond.
Ook in deze voorjaarscompetitie zal elke deelnemende vereniging op 1 avond de organisatie op zich nemen,iets dat goed bevalt en prima te regelen is.
Berkel zit in deze voorjaarcompetitie  in een poule met CKC VR30+1,Rozenburg VR30+1, XerxesDZB VR30+1 en Smitshoek VR30+1 en bij laatstgenoemde vereniging is dus de start van dit alles,om 20.00 uur zal het spectakel losbarsten .
CVV Berkel zelf mag de laatste avond op vrijdag 24 mei organiseren en hoopt dan natuurlijk vele supporters te verwelkomen op sportpark Het Hoge Land.
Benieuwd naar het programma en meer over deze kanjers ? Klik dan op onderstaande link.
https://www.cvvberkel.nl/1359/5148/competitie/programma/?sid=3
Wil je weten uit welke speelsters ons VR30+1 team bestaat en ben je benieuwd naar de gezichten klik dan op deze link.
https://www.cvvberkel.nl/1358/team-informatie/?sznid=10

De meiden hebben er weer zin in en staan te popelen om te schitteren in het blauw-gele tenue van onze mooie club CVV Berkel.

We houden jullie op de hoogte over de belevenissen via onze bekende social media kanalen.