Zaterdagochtend Wieteke van Dort te gast

Volgende week is het carnaval en we nemen in deze uitzending van Nostalgie Behind The Dikes alvast een voorproefje.
André van Duin komt met De Balletjes Van De Koningin en Tonny Leerink laat nog even horen dat het beste Carnaval in Deventer wordt gevierd. Joost Timp van de groep Bloem gaat het Eerst Aan Zijn Moeder vragen en Olga Lowina zit Tussen Sneeuw en Edelweiss. Verder treden op Ria Valk,(met een heerlijk carnavalsnummer) Hanny, Ronnie Tober, (met een heerlijk carnavalsnummer) Corrie Konings, Annie de Reuver, Gert Timmerman, Conny Vink, Marianne Weber en André Hazes. (voor Jan van Galen) Uiteraard is er weer koffietijd omstreeks half elf, Lotte Overbeek presenteert (Amazing) Stroopwafels!

In het tweede uur van het uitermate populaire radioprogramma Nostalgie Behind The Dikes gaan we normaal altijd buitenlandstalig werk draaien, maar deze keer maken we een uitzondering. Direkt na het nieuws van 11 uur ontvangen wij Wieteke van Dort live in ons programma, samen met de producer Stan Hill. Wieteke gaat ons vertellen welk leuk programma ze binnenkort heeft. Connie Froboess heeft het over twee Italiaantjes, Trini Lopez wilde dat hij een hamer had en De Artiest Van De Maand maart is Hugo van Ringelenstijn (Hugo Franks) met geweldige nummers uit zijn nieuwste CD! Verder treden op The Sisters, Pia Beck, Neil Sedaka, Guy Lombardo, Roy Black, Billy Jo Spears, Louis Armstrong & Bing Crosby, Jeannie en Vicky Leandros. De Grindtegel Van De Week is van Vicco Torriani: Du Schwarze Zigeuner. Veel luistergenot namens het hele team.