Verlies voor Berkel vrouwen I

We moeten terug naar 27 oktober 2018,toen verloor Berkel voor het laatst een thuiswedstrijd, nu vier maanden later waren het ook de bezoekers die sterker bleken en de punten mee terugnamen.

ACV had haar huiswerk goed gedaan en kreeg gedurende de wedstrijd kwa veldspel het heft in handen.
Zeker in de éérste helft leek er echter niets aan de hand voor Berkel want het kreeg de beste en meeste kansen en kwam ook verdiend op voorsprong via Michelle Arbman die in de 23e minuut vanaf recht opkomend de bal loeihard achter de keepster schoot en zo dus de 1-0 noteerde.
Veel kansen om de score uit te breiden maar de bal wilde er helaas niet in,daarwaar de gasten in de 29e minuut zowaar ineens langszij kwamen en na wat gerommel de 1-1 konden intikken.
Een makkelijk gegeven strafschop in de 38e minuut schoot ACV onhoudbaar achter Bianca Troost en zo gingen de gasten richting thee met een 1-2 voorsprong.
Achterstand dus onnodig maar ja je moet de kansen wel maken.
Na de thee hoop je op de ommekeer maar direct vanaf de aftrap dompelde ACV heel Berkel in rauw door de 1-3 te scoren dus werd het direct een moeilijk verhaal en enorme uitdaging voor de thuisclub om nog een goed resultaat te behalen.
Kansen waren er op de aansluitingstreffer maar ook ACV had nog enkele opgelegde kansen om de wedstrijd definitief te beslissen want het bleef gevaarlijk met goed veldspel en de snelle omschakeling.
De 2-3 via Melanie den Dulk in de 88e minuut kwam dan ook net te laat om nog meer uit het vuur te slepen.
Helaas dus geen winst voor Berkel dat verder wel prima blijft meedoen in de hoofdklasse en komende zaterdag afreist naar Heerenveen voor de ontmoeting met HVB. Deze match werd vorige week nog afgelast vanwege de hevige regen,nu ziet het weer er beter uit en zal de touringcar van Cor Labots om 11.00 uur vertrekken vanaf Het Hoge Land.