Jammerlijk verlies Berkel vrouwen II

Op een lenteachtig HHL speelde Berkel VR2 de thuiswedstrijd tegen Rijnvogels VR2. Beide teams probeerden verzorgd op te bouwen en dit leverde een schouwspel op zonder al te veel kansen. En als er kansen kwamen stond voor Berkel het houtwerk in de weg. Maureen raakte na een mooie aanval over links de paal en Demi schoot een vrije trap op de lat. Rijnvogels was efficiënter en scoorde wel. Uit een vrije trap werd koppend gescoord. Dit leverde de 0-1 ruststand.
In de 2e helft probeerde Berkel de ruimte achter de verdediging wat beter te benutten. Helaas stond er vaak een speelster van Berkel buitenspel, althans volgens de grensrechter van Rijnvogels. Dit leverde veel frustratie op, zeker toen Rijnvogels uit een tegenstoot ook nog op 0-2 kwam. Berkel bleef het proberen en toen de scheidsrechter het vlagsignaal een keer negeerde kwam Berkel op 1-2 via Sabine. Dit was voor Berkel het sein om meer druk vooruit te zetten. Dit leverde nog wat kansjes op en de lat werd nog een keer geraakt maar er werd niet meer gescoord.
Al met al een teleurstellend resultaat maar door de andere uitslagen blijft Berkel mee doen om de strijd voor de 3e plaats.
Opstelling: Celine, Charlotte (70/Eveline), Tara, Jonna, Daniëlle, Jaimy, Naomi, Demi, Maureen, Madelief (46/Liza), Joëlle (60/Sabine).
Komende donderdag speelt het team een oefenwedstrijd bij en tegen XerxesDZB,aanvang 20.00 uur.