TOGB zondag wint topper

TOGB heeft de thuiswedstrijd tegen nummer 2 RKDEO met 2-1 weten te winnen. TOGB was in de 1e helft duidelijk de betere ploeg maar verzuimde om de geboden kansen te benutten. In de 32e minuut was er een prachtige pass van Ian Bakker op Merick Heintjes die hem weergaloos aannam en binnen schoot 1-0. De keeper van RkDEO was duidelijk een sta in de weg anders was de voorsprong bij de rust wel groter geweest. De 2e helft was van TOGB zijde erg matig en RKDEO kwam duidelijk beter in de wedstrijd dat resulteerde in de gelijkmaker toen uit een corner de bal bij de 2e paal werd binnen geschoten. In de 74eminuut was er een pass op Ian die langs zijn tegenstander ging en werd neergehaald. De penalty van Merick werd gestopt door de keeper. In de 88e minuut kreeg RKDEO na een voorzet van rechts een grote kans maar de bal werd overgeschoten. Meteen hierna mocht Glenn den Uijl op de rand van buitenspel doorgaan en legde de bal neer voor Merick die hem in de verre hoek binnen schoof 2-1. Het was een zwaarbevochten zege maar RKDEO staat nu 10 punten achter en TOGB heeft nog een inhaalwedstrijd tegoed. A.s. zondag spelen we de uitwedstrijd om 14.00 uur tegen Wippolder.