Mooi alternatief Berkelvrouwen

Afgelopen week gooide koning winter roet in het eten en mocht er niet getraind worden op de velden bij CVV Berkel en dus was het improviseren voor een ieder.
Dinsdagavond kreeg iedereen vrij maar de donderdag werd goed benut

Op zoek naar vervangende training was er de mogelijkheid bij  Fysiotherapie Berkelhoek, sinds januari heten ze Fysiotherapie Lansingerland om daar een mooie training te hebben.
Hier mocht de gehele vrouwenselectie van CVV Berkel gebruik maken van alle aanwezige krachtapparaten en oefenmateriaal en dit met dank aan Ed van de Broek en Yvette van de Bulk. Het was een sportieve en leuke avond waarbij een ieder ruim anderhalf uur zich optimaal heeft ingezet en diverse oefeningen heeft gedaan onder bezielende leiding van onze fysiotherapeut/ voorzitter Marinka van Dijk. Zo waren er oefeningen voor kracht,coordinatie en cardio waardoor een ieder best aan de slag moest. Een mooie invulling voor alle speelsters die zo toch op een verantwoorde manier en in teamverband bezig waren in een sportieve en gezellige setting waardoor er  ook op  deze manier toegewerkt  kan worden naar de aanvang van de 2e seizoenshelft.

Ook mooi om te benoemen is dat Jesper Steinman van Fysiotherapie Lansingerland wekelijks het sportspreekuur verzorgd bij CVV Berkel en verder willen natuurlijk speelsters en staf van de vrouwenafdeling Fysiotherapie Lansingerland bedanken voor de gastvrijheid en de mogelijkheid om op een verantwoorde wijze gebruik te maken van hun faciliteiten.