Berkel vrouwen winnen op Het Kasteel

Een unieke belevenis voor speelsters en staf van CVV Berkel vrouwen 1 want er stond een oefenwedstrijd op de planning tegen Sparta/JVOZ en deze werd gespeeld op Het Kasteel dus in het echte Sparta Stadion en hoe mooi is dat om een keer mee te maken .

Bij Sparta kwam iedereen bij elkaar en na het praatje van Egmond en het bekendmaken van de start opstelling begon rond 18.25 uur de warming -up en kwamen ook de eerste toeschouwers al een kijkje nemen . Prima warming-up trouwens op een groot veld waarbij je ongemerkt toch ook wel even om je heen kijkt want HET KASTEEL is gewoon een mooi stadion.
19.00 uur de aftrap tussen beide teams waarbij Berkel direct lekker fel en gedreven starte en liet zien dat ze veel progressie hebben gemaakt de laatste tijd en goed en lekker kunnen ballen.
Thuisclub Sparta/JVOZ dat is trouwens ook gewoon een prima voetballende ploeg met vooral een snel en goed tikkend middenveld waar Berkel af en toe best moeite mee had.
Toch was het Berkel dat de score opende via de ongrijpbare Sabrina Pocorni en nadat Lindy Hogedoorn in de 28e minuut de score had verdubbeld was het vlak voor het rustsignaal Sabrina Pocorni die een voorzet van Chantal van der Breggen prima afronde en zo tekende voor een 0-3 ruststand.
Beginfase 2e helft was het Sparta/JVOZ dat lekker combineerde en zoals eerder gezegd liet zien over veel kwaliteit en talent te beschikken. Om het berkel echt lastig te maken kwam het team te kort maar een mooie toekomst ligt daar wel in het verschiet.
Via Michelle Arbman kwam de berkel teller op vier. en niet veel later was het Lindy Hogedoorn die een voorzet van Michelle Arbman schitterend afronde en zo Berkels vijfde treffer noteerde.
Via een kopbal van Lindy en een mooi schot van Michelle Arbman werd het uiteindelijk zelfs een 0-7 overwinning voor Berkel, de uitslag was echter niet het belangrijkste,het ging deze avond om de uitvoering en het voetballende aspect en dat werd prima opgepakt door de speelsters en juist daar kan de staf tevreden op terugkijken.
Uiteraard Sparta bedankt voor de ontvangst, alle supporters voor het trotseren van de kou en Martin van der Kaaij voor het maken van de mooie foto’s.
Komende zaterdag, mits koning winter geen roet in het eten gooit,spelen de vrouwen wederom een oefenwedstrijd en dan komt IJFC naar Het Hoge Land en zal de aftrap 15.00 uur zijn.