RTV Lansingerland in een nieuw jasje

De website en televisiezender van RTV Lansingerland hebben een flinke opfrisbeurt gekregen. De oude website was door de jaren heen flink verouderd. Ook de vormgeving op televisie was na 4 jaar toe aan een opfrisbeurt.

De ontwerpen komen van Patrick van Uffelen, cameraman en editor bij de omroep. Hij vertelt: “De vormgeving van RTV Lansingerland was toe aan een flinke opfrisbeurt. Ieder platform had zijn eigen vormgeving. De omroep wilde één uniforme uitstraling hebben en dat is met de nieuwe vormgeving op zowel de website, tv, kabelkrant en de de webcamstream nu gerealiseerd. De website is daarbij een stuk overzichtelijker geworden en de tv vormgeving veel strakker.”

Cornel van der Heiden, teamleider radio, is ook blij met de nieuwe look: “De nieuwe website van RTV Lansingerland geeft ons een nieuwe look die meer aansluit bij het gedrag van onze kijkers en luisteraars. Daarnaast geeft het ons als radioteam een makkelijkere manier om per programma details toe te voegen en uitzendingen terug te laten luisteren. Ik ben heel tevreden met wat we hier hebben neergezet, en ik denk dat we de komende jaren hiermee vooruit kunnen.”

De mannen hebben alles zelf ontwikkeld. In de avonduren zijn ze afgelopen jaar druk bezig geweest met het realiseren van de nieuwe website en vormgeving. We zijn benieuwd wat jij vindt van de nieuwe website en vormgeving van RTV Lansingerland?