Midwintertoernooi bij BVCB

Op zaterdag 12 januari organiseert Sportvereniging BVCB uit Bergschenhoek een veelomvattend Midwinter voetbaltoernooi. Dat specifiek voor de meiden die niets liever willen dan voetballen. Meisjes- en vrouwenvoetbal is op dit moment de grootst groeiende tak op sportief gebied.
Het meidentoernooi bij BVCB is er
in diverse leeftijdscategorieën voor teams uit de regio. Dat alles georganiseerd door het jeugdbestuur van Sportvereniging BVCB in overleg met de deelnemende verenigingen.
Een hele klus om de meiden onder elf, dertien, vijftien en zeventien met 31 elftallen hun wedstrijden te laten spelen. Maar bij het organiserende BVCB werd een compleet toernooi programma vakbekwaam in elkaar gezet.
Naast de sportieve inzet, het plezier, eer en natuurlijk technisch inzicht worden de diverse krachtmetingen om de punten beslecht. Er is een Midwinter wisselbokaal beschikbaar voor het best presterende team. De ploegen die staan te popelen zijn Zestienhoven, Blijdorp, Berkel, VOC uit Rotterdam en uiteraard thuisploeg en organisator BVCB.
Aanvang is 10.00 uur en het adres is Sporthoeksepad 1 in Bergschenhoek.

 

 

Groot Meisjesvoetbaltoernooi bij BVCB