Radioprogramma Nostalgie Behind The Dikes zaterdag 5 jaar

Het is niet te geloven maar toch echt waar: Het programma Nostalgie Behind The Dikes® bestaat zaterdag a.s. 5 jaar! Een populair en veelbeluisterd programma voor 60 plussers met muziek die je nergens meer hoort behalve bij ons dan!

Eerste uur Hollandstalig, Olga Lowina zit Tussen Sneeuw En Edelweiss, Maggie Mc Neal (Sjoukje van ’t Spijker) wil Terug Naar De Kust, Ramses Shaffy brengt een schitterende opname: Vivre, Eddy Cristiani is romantisch met Vannacht Als De Bloemen Dromen en Jacques Brel heeft het over Mijn Vlakke Land. Verder treden op Conny v.d. Bos, Ria Valk, Conny Vink, Joop Doderer (Swiebertje), Willy Derby en Gonny Baars. De tweede aflevering van de Artieste Van De Maand: Corrie Konings en met koffietijd presenteert Lotte Overbeek weer heerlijke (Amazing) Stroopwafels. Wim Kerkhof en zijn medewerkers (top-entertainers) zitten ook alweer 5 jaar bij ons in het programma. Het eerste uur wordt geopend door The Ramblers.

In het tweede uur van het veelbeluisterde programma voor 60 plussers knalt Cliff Richard er uit na het nieuws van 11 uur met Lucky Lips. Ella Fitzgerald en Louis Armstrong brengen Can’t We Be Friends en Baby It’s Cold Outside, Pat Boone bezingt Bernardine en de Royal Guardsmen komen met het knotsgekke nummer Snoopy And The Red Baron. Verder treden op Nicole, Adamo, Timi Yuro, Roy Black, Johnny Bach, Ger Smit, Corinne met begeleiding van Leo de Vogel, The Beatles, Donna Fargo, Patsy Cline en Neilo Sedaka. Uiteraard weer De Grindtegel Van De Week, een lekkere knarsende 78 toerenplaat, meer dan 50 jaar oud: Baiao De Dois, door Thom Kelling & The Brazilian Rhytmboys. Het tweede uur wordt als vanouds weer afgesloten door The Harbour Jazzband.

Elke zaterdagmorgen is het programma Nostalgie Behind The Dikes® te beluisteren via www.rtvlansingerland.nl. Veel luistergenot namens het team: Helma Bianchi (teksten), Lotte Overbeek (techniek), Adviezen en teamleider Cornel van der Heiden en programmamaker en producer Adri Troost.