Lansingerlanders wensen een vitale gemeente

“Kan bus 174 na achten weer terug? Nu moet je een smartphone gebruiken om vanaf de Randstadrail naar huis te kunnen. Ik ben wat ouder en heb geen smartphone.” Dat was zomaar één wens van een inwoner tijdens de traditionele kerstwensenactie van de VVD-Lansingerland. Op 15 december waren Wethouder Kathy Arends en de fractie- en bestuursleden in de drie dorpskernen aanwezig om te horen wat de inwoners van de politiek verwachten.

De kerstman die alle andere jaren meeging, was dit jaar helaas verhinderd. Namens hem waren er twee charmante kerstelfjes om de bewoners op te vrolijken. Dat de VVD-Lansingerland er niet voor niets was, bleek uit het grote aantal wensen die de bewoners onder de kerstboom wilden. Naast een beter openbaar vervoer naar de Randstadrail onder andere meer losloopplaatsen voor honden, een buurtsuper in Parkzoom en een gevarieerder winkel- en horeca-aanbod.

“Het is belangrijk dat we als politiek voortdurend aanwezig en aanspreekbaar zijn voor de Lansingerlanders”, zegt VVD-fractieleider Alexander Kuipers over deze actie. “Altijd, niet alleen rondom verkiezingen. Daarom gaat de VVD-Lansingerland regelmatig op pad om met de bewoners en ondernemers in gesprek te gaan. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via e-mail en social media. We kunnen helaas niet alles oplossen maar door te weten waar onze dorpsgenoten mee zitten, kunnen we de goede signalen afgeven in de gemeenteraad.”