Dit wil je niet missen

Advertentie – Het leek een droomleven, als expat wonend in Beijing in China kreeg Jacqueline Mulder kansen ten over om zich te ontwikkelen. Als stewardess had ze de halve wereld gezien, nu lag daar de kans om een exotisch land echt te leren kennen.

Ze ontdekte haar creativiteit en haar energie leidde tot vele contacten, zowel met kunstenaars als met zakenmensen. Het bleek een gouden combinatie. Haar leven als sieradenontwerpster en zakenvrouw was begonnen. In een van de belangrijkste kranten, de China Daily, werd een paginagroot artikel over haar gepubliceerd. “Een hoogtepunt in China was de “Moving-Art- Exhibition: van het Westin naar het Kempinski hotel en vervolgens naar de Yan Gallery in het beroemde Art District 798 in Beijing.

Levensloop
Maar het leven eiste haar tol.

Het gezin verhuisde na vijf jaar naar München. En daarna, zonder echtgenoot, naar Rotterdam waar ze met haar drie kinderen een nieuw leven opbouwde. En hoe! Ze ging weer studeren, werd een gepassioneerd en gediplomeerd seniorencoach en werkt in de zorgsector voor Thuishulp Rotterdam. Maar het ontwerpen zit haar in het bloed en ze startte naast haar werk een galerie. Ervaring had ze, na China, opgedaan in twee vooraanstaande galerieën waarvoor ze gewerkt heeft.

Haar sieraden zijn gebaseerd op werk van inspirerende kunstenaars waar ze mee samenwerkt. Het bijzondere is dat alle door haar ontworpen sieraden in- en uitwisselbaar zijn met elkaar. Ze nodigen uit om er met elkaar over te praten. Over het ontstaan, over de kunstenaar, over de betekenis achter het sieraad.

Pendant naar kunstwerk van Chinese kunstenaar Bailin met de betekenis “Inspiratie”
Twee belangrijke kunstenaars waar Jacqueline mee samenwerkt zijn Bailin (China). En nu is er de connectie met kunstcentrum Artihove waar in het weekend van 8 en 9 december ook het werk van By Mulder Kunst en Sieraden te zien zijn. Waar de kunstenaars aanwezig zijn en waar u gastvrij verwend gaat worden met kunst, live JAZZ muziek en een wijnproeverij (verbonden aan het goede doel: de Rotary Doctors) en heerlijke hapjes. U bent van harte welkom!

IF YOU GO:
De kerstverkoop is 8 en 9 december as van 15:00 tot 18:00 uur in de ARTIHOVE showroom, Hoeksekade 162, 2661JL in Bergschenhoek.

www.artihove.nlwww.bymulder.com